TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

TILAAMINEN

Tuotteet tilataan verkkokaupasta. www.senjobriitta.fi. Tilauksen saatuamme käsittelemme sen mahdollisimman pian.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

TILAUKSEN MAKSAMINEN JA MAKSUTAPA

Voit maksaa tilauksesi verkkokaupassa kuvatuilla ja ostoskorissa valittavissa olevilla maksuvaihtoehdoilla.

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus, joten annathan sähköpostiosoitteesi kun teet tilauksen. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa.

Jos emme jostain odottamattomasta syystä voi vahvistaa tilaustasi ilmoitamme siitä sähköpostiisi mahdollisimman pian.

HUOM! Jos tilausvahvistusta ei näy sähköpostissasi, tarkistathan myös roskaposti-kansion.

TOIMITUSTAVAT

Toimitamme tilauksesi jollakin käytössä olevalla kotisivuillamme mainitulla toimitustavalla, jonka valitset tilauksesi yhteydessä.

Emme lähetä tilauksia ulkomaille!

NOUTO VERSTAALTA

Halutessasi voit noutaa tilaamasi tuotteen Verstaalta. Osoitteesta Ruhankankaantie 197, 86710 Kärsämäki. Nouto on valittavissa tilauksen yhteydessä toimitustapa valikossa. Tilauksen saatuamme otamme yhteyttä antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja sovimme ajan yhdessä noutoa varten.

TOIMITUSAJAT

Tilaukset valmistetaan tilausjärjestyksessä, joten toimitusajat vaihtelevat. Toimitusajat ovat 3-10 työpäivää.

PALAUTUS

Asiakkaalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Tuote on mahdollista palauttaa jos.

1. Tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä valmistajalle (info@senjobriitta.fi) 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

2.Tuote on ehjä ja käyttämätön.

3. Tuote on pakattu kuten se on toimitettukin. Asiakas on myyntiehtojen ymmärtänyt, että palautuksesta syntyvät postituskustannukset ovat hänen vastuulla (6-10,50 euroa). Tuotteen summa palautetaan tilillesi tai tuote vaihdetaan niin toivoessasi uuteen vastaavaan, jotta asia hoituisi mahdollisimman joustavasti, ota yhteyttä mahdollisimman pian info@senjobriitta.fi

Lähetyksen tarkistus, virhe ja ongelmatilanteet

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian ja viimeistään14 päivän kuluessa tilauksen lähetyksestä, niin sovimme miten saamme virheen korjattua. Kuluttajakaupassa noudatamme virheitten osalta pakottavia kuluttajasuojalain virhevastuusäännöksiä.